Kasjtanka

01-11-2006, Haag West

“Festival De Betovering in Branoul.
Kasjtanka, een mooi verhaal met een moraal. Acteur Ton Feil en pianiste Irina Parfenova combineren een verhaal van Tsjechov met muziek van Tsjaikovski in Kasjtanka, een stuk over een hondje dat haar baas kwijtraakt. De première was op vrijdag 27 oktober in Literair Theater Branoul. De tweede voorstelling was de dag erna. Voor ouders én kinderen was het genieten geblazen... Het publiek lacht heel wat af om de gekke bekken en typerende lichaamstaal van Feil. Parfenova speelt prachtig piano. Haar spel accentueert het verhaal op de juiste momenten...”

De Olifant

april '13 Internationaal Verteltheater Festival Alden Biezen:

“ We hebben genoten van de voorstelling. Zo ideaal, gezellig, heel mooi, eens iets anders, mooie pianobegeleiding en een hoogstaand verhaal. Pluim op jullie hoed.”

mei '13, Kunstzone, Olga de Kort:

“ Ik zit in de zaal met tranen in mijn ogen naar de kindervoorstelling ‘De Olifant’ te kijken. Het is een emotioneel (Russisch) verhaal met heel veel educatieve waarde...

...Het verhaal De Olifant is niet gemakkelijk. Janneke Everaars weet weet het verhaal met veel vaart te vertellen. Ze zingt en danst. Deze prachtige vertelling kwam extra tot zijn recht door de pianomuziek van Irina Parfenova. Dit duet van muziek en verhaal/spel vult elkaar goed aan.”