op naar de top

concert category icon

Saturday 8 December

08

Dec

Tijd

15 00 - 16 00

Locatie

Van Cappellenhuis

op naar de top

Ramen en deuren gaan trillen! Als top-zangeres Luc Ket gaat zingen en pianiste Irina Parfenova gaat spelen. Wil je ook de top bereiken? Kom dan luisteren en kijken!
Een vrolijk theatraal vertelconcert, waarbij kinderen kennismaken met liedjes van de grote Russische componisten Tsjaikovski, Moessorgski en Prokofiev. De thema’s zijn herkenbaar voor het jonge publiek omdat ze toentertijd speciaal voor kinderen geschreven zijn en over het kinderleven gaan. Zangeres Luc Ket en pianiste Irina Parfenova maken niet alleen muziek, maar vertellen ook op een interactieve manier over klassieke muziek en klassieke zang.
Na afloop mag ieder kind op de foto met de beroemde zangeres en krijgt de foto mee naar huis.
Concept en uitvoering: Stichting Troupe A’dour; regie: Bram Legerstee.
• toegang: € 5,00, of gratis op vertoon van een stempelkaart van de Voorleesexpress met minimaal 6 stempels.
Deze voorstelling loopt niet via het Podiumplein en er hoeft ook niet vooraf betaald te worden.
Reserveren dat u komt is wel nodig:
Voor een kaart zonder dat u over een stempelkaart van de voorleesexpress beschikt, maakt u gebruik van de prijs van € 5,– Dus voor zowel kinderen als (groot)ouders.
Voor reservering van een plaats met de stempelkaart van de Voorleesexpress kan men gebruik maken van de z.g. jongerenprijs. Het bedrag van € 0,50 hoeft dan niet betaald te worden. Vult u wel het aantal plaatsen in dat nodig is. Dus als u bijvoorbeeld met uw kind en twee volwassen komt, gaarne drie plaatsen reserveren.
De voorstelling is in samenwerking met de Bibliotheek aan den IJssel, De Voorleesexpress en Kinderlab.
Aanvang 15.00 uur
Einde 16.00 uur
Entree €5.00 (tot 14 jaar: €0.50)